Nederlandse Taal leren in gebarentaal voor dove en slechthorende personen. Ben je doof/slechthorend en wil je meer Nederlands leren en schrijven? En leren E-mail schrijven/lezen, internet leren, leren met openbaar vervoer (OV-pas) zodat je meer dingen zelf kan doen ? De lessen worden gegeven door dove docent en dove vrijwilligers in gebarentaal ! Of ken je iemand die doof/slechthorend is en dit wilt leren ? Bekijk dan dit filmpje over Nederlandse Taalcursus-project welke georganiseerd wordt door SWeDoRo. Voor meer informatie en/of aanmelden stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit project is mede mogelijk gemaakt door Oranje Fonds.

Een tijdje geleden was er een nieuwe app Leren Gebaren uitgebracht op Google Play en App store. Dankzij het app krijg je toegang tot 4000 doorzoekbare gebaren. Ook kan je kiezen uit twee leuke spelletjes om gebaren beter te kunnen onthouden.

Het app is betrekkelijk eenvoudig te gebruiken en werkt op zowel android als apple smartphones / tablets. Door overzichtelijke structuur zijn de verschillende functies direct te gebruiken. Wil je bijvoorbeeld een naamgebaar krijgen of een onbekende gebaar opzoeken? Dan kan het ook met deze app!

Met nog veel meer functies ben je beslist verzekerd om de gebaren te onthouden. In het toekomst willen we graag meer functies toevoegen, dus als je een leuke idee hebt dan ontvangen we dat graag op onze mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.