Wij zijn van Theater op t’ Zand, ik stuur jullie binnen kort het def pers bericht maar kunnen we wat voor elkaar beteken.

Met gepaste trots! Theater met Tolk #binnenkortmeer
Kom kijken, kom voelen, kom luisteren, kom mee naar de plek waar theateracts tússen het publiek plaatsvinden, waar werkelijkheid en surrealisme in elkaar overstromen... Geniet met het zand tussen de tenen van kunst, cultuur én natuur tijdens het festival Theater op ’t Zand op zaterdag 20 juli 2019!
We willen dat ook dove en slechthorende bezoekers kunnen meegenieten van alles wat er op deze dag aan voorstellingen te beleven is. Daarom zal Theater met Tolk voor het eerst dit jaar deelnemen. Verschillende acts zullen live door een tolk vertaald worden. Deze tolken hebben zich gespecialiseerd in theater en muziek en brengen de emoties uit de acts over aan het publiek.

Aangezien voor Theater op ’t Zand met tolk het eerst is willen wij zo breed mogelijk neer zetten.
De act die getolkt gaan worden zijn binnen een week bekent

Hoor graag hou klein ook wat we voor elkaar kunnen betekenen,

Iov

Theater op ’t Zand
www.theateroptzand.nl

theather met tolktheather met tolktheather met tolktheather met tolk

Johan van Omme
Vormgeving | Fotografie

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.johanvanomme.nl
@johanvanomme

06-22521609

Beste mensen,

Op verzoek van een aantal Doven heb ik inmiddels besloten om te kijken of er genoeg belangstelling is voor een reis naar Bijbelse plaatsen in Israel en Jordanië. Hiervoor dien al vroeg plannen worden gemaakt en de deelname van aantal personen is hierbij bepalend. Vandaar dat ik graag jullie medewerking vraagt dit bekent te maken via jullie publiciteitskanalen. Voor bijeenkomsten ben ik bereid daar toelichting te geven.

Hieronder zeek kort de reisbeschrijving en alvast bedankt voor de medewerking.

Met vriendelijke groet,

Aleidus Aalderink

Reisprogramma 2018

Meld je aan voor de training van het Sencity Festival 2017 in Rotterdam

Streep ‘probleem’, ‘nooit’ en ‘kan niet’ van je woordenlijst en haal de ware ‘Possibilizer’ in jou naar boven bij de Sencity Festival 2017 training in Rotterdam

Tijdens de trainingen ga je jouw talenten ontdekken. Je leert jezelf nog beter kennen en durft je grenzen te verleggen. Sencity biedt je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen, contact tussen doven en horenden te stimuleren en een bijdrage te leveren aan het Sencity Festival 2017

Het is zo mooi dat iedereen anders is en daarom willen wij je graag leren kennen!

Ben jij het rustige type of de gezellige sfeermaker? Ben je kritisch of ga je juist snel akkoord? Houd je van spontane uitdagingen of gaat je voorkeur uit naar voorspelbaarheid?

Wil je meer weten over deze training ?

Kom dan naar de informatieavond bij SWeDoRo op donderdag 27 oktober (19:30 - 21:30 uur) !

Hierna start de training op dinsdag 1 november 2016 (19:15 - 21:45 uur) en is om de 2 weken t/m eind april 2017 (locatie: SWeDoRo).

Wil je meedoen of heb je nog vragen, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Laat voor zondag 30 oktober via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. weten waarom jij zou willen deelnemen.

Tot a.s. donderdag !

logo-signcall

logo batterijtotaal.nl