Oproep/Vacature
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Wij zoeken een docent om Nederlandse les te geven aan dove allochtonen. De cursisten krijgen 1x per maand les op donderdagavond van half 8 tot half 10. Er zijn twee niveaus, wij zoeken een docent voor niveau 1. Op niveau 1 werk je aan uitbreiding van de woordenschat Nederlands en uitbreiding woordenschat NGT. Ook wordt er aandacht besteed aan een aantal grammaticale onderdelen. Er is vooralsnog geen vaste methode, dit betekent dat je veel vrijheid hebt in het bepalen van de lesseninhoud. De groep is niet zo groot, gemiddeld 6 cursisten, maar wel gedifferentieerd doordat de cursisten niet allemaal op hetzelfde niveau zitten.

Kwalificaties:
- goede vaardigheid in NGT en Nederlands
- ervaring met lesgeven

Soms worden er extra taken van je verwacht, zoals het voeren van een intake-gesprek met nieuwe cursisten of een vergadering, maar dit is wel in overleg met de docent van niveau 2 en met het bestuur. Er is een kleine vrijwilligersvergoeding en reiskostenvergoeding.

Het is de bedoeling dat je eerst wordt ingewerkt, je kan ook een keer komen meekijken. Meer informatie of vragen? Neem contact op met de huidige docent van groep 1: Ulrika Klomp via ulrika(at)live.nl ("at" vervangen door "@" om spam te voorkomen). Om direct te solliciteren kan je contact op nemen met Gera Vonk-Huisjes via info(at)swedoro.nl ("at" vervangen door "@" om spam te voorkomen)