Recreatie
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Kentalis bouwt namelijk op dit moment een nieuw Weerklank aan de Hoogheemraadweg. Daarbij komt ook een nieuwe tuin. Daar wil de zorg- en onderwijsorganisatie de cliënten van alle leeftijden ook een mooie leefomgeving in de tuin bieden, waar ze buiten kunnen spelen en ervaringen kunnen opdoen. Dat kan onder andere met een speeltoestel dat diverse activiteiten ineen aanbiedt en verschillende interesses van de cliënt aanspreekt. Sommigen willen klimmen, klauteren en sjoeven, anderen willen kijken, voelen of een veilig afgeschermd plekje opzoeken.

De deelnemers aan de ‘Dam tot Damloop by night – goede doelen evenement’ zoeken nu sponsoren, zodat een mooi, nieuw speeltoestel volgend voorjaar in de tuin staat van het nieuwe Kentalis Weerklank.

Informatie

Voor meer informatie over sponsoring van de deelnemers of deelname van Kentalis Weerklank aan de sponsorloop ‘Dam tot Damloop by night - goede doelen evenement’ kan contact worden opgenomen met organisator binnen Kentalis Nienke Eisenloeffel. Wie op een andere manier wil bijdragen aan onze nieuwe tuin, kan ook met haar contact opnemen. T 06 1000 9276 of E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kentalis in het kort

Kentalis is een landelijke organisatie en al 225 jaar specialist op het gebied van diagnostiek, zorg en onderwijs. Wij zijn er voor mensen met doofheid, (ernstige) slechthorendheid of doofblindheid. Of zij hebben moeite met taal en spraak (taalontwikkelingsstoornis), mogelijk in combinatie met andere beperkingen. Wij bieden hen een scala aan mogelijkheden om zich te ontwikkelen in taal en communicatie. En we delen onze expertise met andere professionals: nationaal en internationaal. Ons doel is dat iedereen kan meedoen aan de samenleving.

In Amsterdam bieden wij verschillende vorm van zorg, een audiologisch centrum en speciaal (voortgezet) onderwijs (Kentalis Signis). Kentalis Weerklank is een centrum voor observatie, diagnostiek en behandeling voor kinderen, jongeren en volwassenen met een Communicatieve Meervoudige Beperking (CMB) uit Amsterdam, de regio en daarbuiten. Ze zijn doof, slechthorend of hebben problemen met spraak en taal. Daarnaast hebben ze vaak een verstandelijke beperking en kan er sprake zijn van gedragsproblemen, problemen in de omgang met anderen of problemen in de opvoeding.